AVOCAT: Am solicitat ca SORIN OPRESCU sa fie dus la Spitalul Universitar. UPDATE

Primarul suspendat al Bucurestiului, SORIN OPRESCU, asteapta decizia responsabililor de la Arestul Central al Politiei Capitalei, cu privire la solicitarea edilului de a fi transportat la Spitalul Universitar, informeaza B1 TV.

UPDATE 21:56: Viorel Mocanu, unul dintre avocatii primarului suspendat al Bucurestiului, a anuntat, marti, ca apararea a solicitat in mod expres, printr-o cerere depusa la Arestul Capitalei, ca SORIN OPRESCU sa fie dus la Spitalul Universitar Municipal pentru consult.

”Dupa ce a fost la Spitalul Sf. Ioan aseara, s-a invederat a merge la Floreasca pentru o reevaluare si o posibila interventie, daca se confirma suspiciunile pentru care a fost dus. Dansul a spus ca nu doreste sa mearga si ca in situatia in care se va ameliora problema este in regula, iar daca se va agrava atunci sa mearga. Astazi, domnia sa a solicitat in mod expres, noi, apararea, am facut o cerere in scris in acest sens, prin care am solicitat sa fie dus la Spitalul Universitar Municipal Bucuresti. Din ceea ce stiu este o problema cardiaca, nu am vazut documentele medicale ca sa pot sa confirm si nici nu sunt de profesie. Insa cei doi doctori sunt de cardio. (…) Este o problema de sanatate care trebuie tratata”, a spus Mocanu.

In acest context, avocatul lui OPRESCU, Viorel Mocanu, a declarat ca primarul suspendat refuza sa se foloseasca de problemele de sanatate pe care le are pentru a obtine  inlocuirea masurii arestului preventiv. 

CITESTE SI: SORIN OPRESCU a ajuns, din nou, la SPITAL

”Azi a solicitat in mod expres, noi am solicitat in scris sa fie dus la Spitatul Universitar. Este o problema de sanatate care trebuie tratata. Domnia sa, in mod expres, refuza sa se foloseasca de acest motiv pentru inlocuirea arestului preventiv. Noi, prin cererea pe care am formulat-o, am aratat ca acest raspuns trebuie sa vina cat mai urgent, pentru ca clientul sa fie transportat la spital”, a declarat Viorel Mocanu. 

CITESTE SI: SORIN OPRESCU, READUS IN ARESTUL CAPITALEI DUPA CE A FOST TRANSPORTAT DE URGENTA LA SPITAL. UPDATE

 Sursa foto: romaniatv