AVOCAT: OPRESCU va fi suspus miercuri unei investigatii cu privire la nodulul de la plaman

ALEXANDRU CHICIU, unul dintre avocatii lui SORIN OPRESCU, a declarat marti ca primarul suspendat al Capitalei va fi suspus miercuri unei investigatii medicale amanuntite, la Institutul Fundeni, informeaza B1TV.

”La 12.30 va fi suspus unei investigatii foarte amanuntite cu privire al nodului de la plaman. Maine, la 9.30, va fi transferat la Fundeni”, a anuntat aparatorul lui OPRESCU. 

CITESTE SI: SORIN OPRESCU ar putea fi mutat la o alta CLINICA MEDICALA

Totodata, avocatul a precizat ca a fost depusa o noua solicitare de inlocuire a arestului preventiv in cazul edilului suspendat si ca au aparut unele elemente noi, favorabile apararii. 

”Azi am depus o solicitare suplimentara in sensul unei cereri de inlocuire a arestului preventiv cu o alta masura. (…) Au aparut si elemente noi, favorabile, consideram noi, strategiei de aparare, elemente de fond. Ne preocupa foarte mult palierul de fond. Eu zic ca la acest moment, avand in vedere declaratiile martorilor, punctul de vedere al judecatorilor, elementele probatorii, eu cred ca sunt modificari substantiale in favoarea domnului SORIN OPRESCU”, a mai spus ALEXANDRU CHICIU. 

CITESTE SI: OPRESCU SE SIMTE MAI BINE. MEDICII I-AU STABILIZAT GLICEMIA SI A AJUNS LA 4 DOZE DE INSULINA PE ZI

Referitor la faptul ca a fost refuzata solicitarea lui SORIN OPRESCU de a se confrunta cu denuntatorul sau, avocatul a declarat:  ”A fost decizia procurorilor, domniile lor au considerat ca nu este necesar ca SORIN OPRESCU sa fie fata in fata cu denuntatorul domniei sale. Ne-ar fi ajutat”.  

Sursa foto: agerpres