AVOCAT: SORIN OPRESCU, lasat fara MEDICAMENTE si INSULINA in Arestul Capitalei

Unul dintre avocatii lui SORIN OPRESCU acuza ca acesta a fost lasat in arest fara dozele de insulina de care are nevoie, dat fiind ca sufera de diabet tip II, informeaza B1 TV.

Potrivit avocatului, seful Arestului Central a dispus efectuarea unei perchezitii in celula primarului suspendat al Capitalei si ridicarea tuturor medicamentelor si a dozelor de insulina. 

Mai mult, acuza acesta, SORIN OPRESCU a fost lasat singur in celula miercuri, fara a fi supravegheat, desi tocmai fusese supus unei investigatii medicale si nu avea voie sa fie lasat singur. 

CITESTE SI: Cererea lui SORIN OPRESCU de inlocuire a ARESTULUI PREVENTIV, judecata pe 20 octombrie

Cererea formulata de SORIN OPRESCU de a-i fi inlocuita masura arestului preventiv se va judeca la Tribunalul Bucuresti pe 20 octombrie. 

Procurorii DNA sustin ca, in perioada 2013-2015, acesta a aderat la un grup infractional care a creat in Bucuresti un sistem prin care operatorii economici puteau primi contracte din partea institutiilor publice aflate in subordinea primarului doar daca dadeau o parte din profitul brut realizat prin executia acestora unor factori de decizie din cadrul aparatului primarului.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU RECLAMA FAPTUL CA NU II SUNT RESPECTATE DREPTURILE LA TRATAMENT IN AREST

OPRESCU a primit pe 5 septembrie suma de 25.000 de euro, in locuinta sa, de la subalternul sau Bogdan Popa, director al Centrului Cultural Palatele Brancovenesti. Potrivit DNA, suma ar proveni din acte de coruptie.

Sursa foto: realitatea