AVOCATA din TIMISOARA, prinsa in FLAGRANT cand primea MITA

Chestor din IPJ Mures, urmarit pentru mita

O AVOCATA din TIMISOARA a fost prinsa, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in timp ce primea 12.000 de lei de la un barbat caruia ii promisese ca va rezolva, impreuna cu judecatorii, mai multe dosare aflate pe rolul instantelor din municipiu, informeaza Mediafax.

Procurorul – sef al DNA din Timisoara, Tamas Schiffbeck, a declarat pentru Mediafax ca o avocata din Baroul TIMIS a fost prinsa in FLAGRANT, luni, in timp ce primea 12.000 de lei de la un barbat, intr-un restaurant din centrul orasului, aceasta fiind a treia transa din suma totala care urma sa fie incasata de femeie.

Citeste si: Trei POLITISTI rutieri din Bacau, RETINUTI pentru luare de mita 

“AVOCATA a pretins unei persoane, sub pretextul ca transmite mai departe la un magistrat, suma de 16.500 de lei, din care astazi (luni- n.r.) a luat 12.000 de lei. In alte doua randuri luase deja cate o mie de lei din suma ceruta”, a declarat Schiffbeck.
Conform sursei citate, AVOCATA i-a promis barbatului care i-a dat banii ca ii va aranja cu judecatorii SENTINTE favorabile in mai multe dosare aflate pe rolul instantelor de judecata din Timisoara.

Citeste si: MEDIC anestezist, retinut in dosarul operatiilor estetice ilegale de la Spitalul de Arsi

AVOCATA a fost dusa la audieri la sediul DNA Timisoara, fiind cercetata pentru TRAFIC de INFLUENTA. Daca va fi gasita vinovata, femeia va fi RETINUTA, apoi prezentata judecatorilor cu propunere de ARESTARE PREVENTIVA.

Sursa foto: gandul.info