Avocata lui VICTOR PONTA, LOREDANA RADU, s-a prezentat la DNA

Avocata premierului, LOREDANA RADU, s-a prezentat in cursul diminetii zilei de joi la DNA, insa nu a dorit sa precizeze presei care este motivul pentru care a venit, si nici cand va reveni in tara VICTOR PONTA, informeaza Agerpres.

Amintim ca VICTOR PONTA este URMARIT PENAL in dosarul Turceni — Rovinari pentru FALS in INSCRISURI sub semnatura privata (17 infractiuni), complicitate la EVAZIUNE FISCALA in forma continuata si spalare de bani, in calitate de avocat, (reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”).

CITESTE SI: AVOCATA lui VICTOR PONTA a depus ACTELE MEDICALE ale premierului la DNA 

Faptele retinute de anchetatori ar avea legatura cu faptul ca VICTOR PONTA ar fi beneficiat de o parte insemnata din sumele obtinute de catre SCA „Sova si Asociatii” de la complexurile energetice Turceni si Rovinari, desi nu a efectuat niciun fel de activitate profesionala in temeiul conventiei de conlucrare dintre cele doua case de avocatura.

In acelasi dosar, procurorii sustin ca se impune continuarea urmaririi penale fata de VICTOR PONTA si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de CONFLICT de INTERESE, dintre care una in forma continuata (doua acte materiale). Faptele ar avea legatura cu functia de prim-ministru.

CITESTE SI: AUDIEREA lui VICTOR PONTA LA DNA, AMANATA. Premierul este pe MASA de OPERATIE in TURCIA. OPREA ii preia ATRIBUTIILE. UPDATE 

Sursa foto: adevarul.ro