Avocatul DORU BOSTINA, pus in libertate, sub CONTROL JUDICIAR

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, miercuri, eliberarea din arest preventiv a avocatului DORU CATALIN BOSTINA, urmand ca acesta sa fie cercetat de procurori sub control judiciar, intr-un dosar de evaziune fiscala.

In acelasi dosar, magistratii au decis eliberarea din arest preventiv a altor doua persoane, Mihai Tudorica (control judiciar) si Alexandru Cucu (arest la domiciliu).

Curtea Suprema a admis contestatiile celor trei la decizia Curtii de Apel Bucuresti din 15 mai, prin care au fost arestati preventiv. Decizia este definitiva.

CITESTE SI: AVEREA lui DORU BOSTINA a fost pusa sub SECHESTRU. AVOCATUL lui BOSTINA NEAGA. UPDATE

Cunoscutul avocat Doru Bostina a fost retinut saptamana trecuta, fiind acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti o evaziune fiscala de 4 milioane de lei. Potrivit procurorilor, in perioada 2012-2013, persoanele cercetate s-au sustras de la indeplinirea obligatiilor fiscale prin evidentierea, in actele contabile sau in alte documente legale, de cheltuieli care nu aveau la baza operatiuni reale ori evidentierea altor operatiuni fictive.

CITESTE SI: Avocatul DORU BOSTINA, ARESTAT pentru EVAZIUNE FISCALA. UPDATE 

Prin activitatea infractionala, pana in prezent, a fost estimat un prejudiciu cauzat bugetului statului de 4.310.283 de lei, reprezentand TVA si impozit pe profit.

Sursa foto www.ziuanews.ro