Avocatul familiei care a crescut-o pe Sorina, dezvăluiri șocante despre cazul minorei! Protest la Baia de Aramă

Avocatul familiei Șărămăt, la care a stat fetița abuzată de autorități timp de șapte ani, a răspuns, sâmbătă seară, acuzațiilor făcute de tatăl adoptiv din SUA al fetiței. Acesta a dezvăluit în exclusivitate la Antena 3 faptul că micuța ar fi ajuns de trei ori la spital cu malnutriție

Update: Zeci de oameni s-au strâns, duminică dimineața, în fața Primăriei din localitatea Baia de Aramă, județul Mehedinți, și anunță că vor pleca cu un autocar spre Craiova. Ei sunt nemuțumiți de modul în care au acționat autoritățile în cazul fetiței de 8 ani care a fost luată cu mascații din casă.

Proteste au avut loc și vineri și sâmbătă, în fața casei din care a fost luată fetița. Oamenii acuză autoritățile că nu se implică și mai mulți participanți au spus că adopția nu a fost făcută corect. Fetița a fost luată cu mascaţii vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce copila a fost înfiată de o familie din America.

Știre inițială

„Membrii familiei adoptive sunt complici. Au fost de față și au asistat cum fetița lor a fost târâtă. Atâta vreme cât această fetiță s-a aflat în plasament, ea a avut un manager de caz, care putea să vină oricând la domiciliul familiei Șărămăt și să constate starea minorei de sănătate, de dezvoltare, și dacă ar fi existat o suspiciune în sensul celor susținute de domnul Săcărin, fiți convinsă că s-ar fi luat măsuri. Niciodată în șapte ani doamna Șărămăt nu a fost cercetată discplinar sau învinuită că a ținut fetița în starea de malnutriție. Ceea ce se spune nu are acoperire”, a spus avocatul. 

Citește și: PROCUROAREA CARE A BRUSCAT FETIȚA DE NOUĂ ANI, EXPLICAȚII DESPRE MODUL BRUTAL DE INTERVENȚIE

„Fetița a urlat și a spus „ajutor, mami, nu-i lăsa să mă ia”. Acesta e titlul în baza căruia doamna Șărămăt ținea fetița la ea acasă”. 

Sursa foto: captura video