Avocatul lui SORIN OPRESCU: Denunturile ar fi trebuit aprofundate. Nu este un om invins

Avocatul lui SORIN OPRESCU, Alexandru Chiuciu, a declarat luni, ca denunturile in cazul clientului sau ar fi trebuit sa fie aprofundate de catre procurori.

Totodata, avocatul a subliniat ca primarul Capitalei nu este un om invins, ci dimpotriva, este un om echilibrat care trece printr-o perioada dificila, informeaza B1 TV.

”Este un dosar complex. Pe de alta parte, nu putem sa nu constatam ca se mentine practica denunturilor. Cred ca denunturile formulate de anumite persoane ar fi trebuit sa fie mai bine formulate.

CITESTE SI: REGELE MIHAI i-a RETRAS lui SORIN OPRESCU calitatea de membru al ordinului COROANA ROMANIEI

Nu credem ca putem vorbi de un flagrant. A existat o perioada semnificativa de timp de la momentul in care s-a discutat de anumite sume de bani. Domnul Oprescu nu a pretins niciodata direct sau indirect sume de bani cu titlu de mita”, a declarat avocatul jurnalistilor prezenti.

Alexandru Chiuciu a mai mentionat faptul ca era de datoria procurorilor sa verifice mai amanuntit daca informatiile din denunturile respective erau facute cu titlu gratuit sau nu.

De asemenea, acesta a mai afirmat ca Sorin Oprescu este un om echilibrat care se afla intr-o perioada dificila a vietii, si care are anumite probleme de sanatate pe care nu le va invoca insa.

CITESTE SI: ANI A DECLANSAT PROCEDURA DE VERIFICARE A AVERII LUI SORIN OPRESCU

”Foarte multe persoane au apreciat ca Sorin Oprescu este la pamant. Da, trece prin anumite momente grele, dar este un om care una peste alta a tinut foarte mult la oamenii acestui municipiu. Este o persoana cu foarte multa credibilitate si care a facut foarte multe pentru oras. Cred ca Sorin Oprescu nu a terminat de spus ultimul cuvant. Este un moment dificil pe care il putem depasi. Ceea ce ne intereseaza este sa demonstram netemeinicia acuzatiilor. Nu este un om invins, este un om care trece printr-o perioada dificila. Toata lumea il stie ca pe o persoana puternica”, a mai declarat avocatul.

Sursa foto b365