AVOCATUL LUI SORIN OPRESCU: Exista posibilitatea sa fie din nou internat, la un alt spital

VIOREL MOCANU, unul dintre AVOCATII LUI SORIN OPRESCU, a declarat ca edilul suspendat al Capitalei a fost externat marti LA CERERE, pentru ca a dorit sa fie prezent miercuri in fata instantei pentru a-si sustine nevinovatia, relateaza b1.

Aparatorul lui Oprescu a anuntat si ca raportul medical realizat in urma investigatiilor la care a fost supus Oprescu va fi gata in cursul zilei de miercuri si ca, in functie rezultatele cuprinse in document, s-ar putea lua decizia ca primarul suspendat SA FIE DIN NOU INTERNAT.

”Domnul Oprescu a dat declaratii in sala, acesta fiind si motivul pentru care a dorit in mod expres sa fie externat ieri, ca sa fie prezent astazi sa isi poata sustine cauza si sa isi exprime punctul de vedere in fata magistratului care urmeaza sa decida asupra masurii preventive”, a declarat Viorel Mocanu.

CITESTE SI: DNA SOLICITA PRELUNGIREA ARESTULUI PREVENTIV PENTRU SORIN OPRESCU

Intrebat daca edilul suspendat al Capitalei a fost externat la solicitarea sa, avocatul a raspuns afirmativ.

”Da, pentru ca raportul in ceea ce priveste analizele, astazi este gata, contrar surselor dumneavoastra care sustin ca este sanatos. Ceea ce stim noi este total opus. Urmeaza si un alt set de investigatii si STAREA DE SANATATE A FOST DEGRADATA in ultimele 15 zile in Arestul central. Urmeaza a se lua o decizie in baza acestui raport care astazi este definitivat. Exista posibilitatea sa fie din nou internat, la un alt spital, in functie de ce decid medicii”, a explicat aparatorul lui Sorin Oprescu.

Viorel Mocanu a mai declarat ca in fata instantei, edilul suspendat a afirmat ca vrea sa fie liber pentru a-si putea demonstra NEVINOVATIA.

”Inca o data si-a sustinut nevinovatia si doreste sa fie liber ca sa lupte cu arme egale cu reprezentantii Ministerului Public si cu coinculpatul denuntator”, a precizat avocatul.

Sursa foto: jurnalul