AVOCATUL POPORULUI s-a AUTOSESIZAT in cazul lui SORIN OPRESCU

AVOCATUL POPORULUI, VICTOR CIORBEA, s-a AUTOSESIZAT joi in cazul lui SORIN OPRESCU si va trimite o delegatie a institutiei care sa analizeze conditiile in care este tinut in AREST PREVENTIV primarul suspendat al Capitalei.

“Am dispus sa efectuam mai mult de o ancheta, o vizita care trebuia sa fie inopinata. De dragul dvs si la presiunea dvs nu va mai prea fi inopinata”, a declarat VICTOR CIORBEA jurnalistilor prezenti la Parlament.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU VREA SA SCAPE DE ARESTUL PREVENTIV. TRIBUNALUL BUCURESTI JUDECA AZI SOLICITAREA SA

Astfel, la ARESTUL din cadrul POLITIEI CAPITALEI se vor deplasa doi reprezentanti ai institutiei, un medic si un reprezentant al unui ONG specializat in astfel de situatii. VICTOR CIORBEA a precizat ca a luat aceasta decizie dupa ce a constatat “ca este foarte serios pus sub semnul intrebarii dreptul la sanatate”.

Intrebat ce se poate intampla in urma unei astfel de vizite, AVOCATUL POPORULUI a raspuns ca “s-ar putea face imediat o recomandare catre conducerea arestului actionand si pe linie ierarhica si se poate merge pana la varful ierarhiei, respectiv “minister, poate chiar mai sus, guvern, parlament”.

CITESTE SI: S-AU RAZGANDIT! OPRESCU POATE FI CONSULTAT DE CATRE UN MEDIC IN ARESTUL CAPITALEI. UPDATE

Sursa foto: realitatea