Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la închisoare

Axinte de la Vacanța Mare, pe numele său real Florin Petrescu, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul în care era anchetat pentru trafic de influență.

Axinte și-a recunoscut faptele în fața completului de judecată, după opt ani de audieri.  Florin Petrescu va trebui să facă muncă în folosul comunității timp de 60 de zile. De asemenea, printre condițiile impuse de lege se numără anunțarea la schimbarea serviciului sau în cazul deplasărilor ce depășesc 5 zile către organele abilitate. Altfel, în cazul în care actorul nu respectă termenii, va fi obligată să își execute pedeapsa cu închisoarea.

Axinte ar fi fost trimis de Dan Diaconescu sa discute cu Florin Secureanu despre bani și o “sponsorizare” a postului TV, în contextul în care OTV difuza o emisiune cu presupuse nereguli financiare existente la Spitalului clinic Nicolae Malaxa din București. Secureanu, managerul spitalului Malaxa, l-a denunţat atunci pe Florin Petrescu. Medicul l-a acuzat pe Axinte că ar fi cerut suma de 5.000 de euro pentru un contract de publicitate cu fostul post de televiziune, OTV.

Sursa foto: facebook