AZ ALKMAAR-ASTRA GIURGIU, 21.00, Digisport / ASTRALII forteaza CALIFICAREA in grupele EL

ASTRA GIURGIU forteaza, joi seara, calificarea in grupele EUROPA LEAGUE dupa o victorie spectaculoasa in mansa tur a PLAY-OFF-ului cu olandezii de la AZ ALKMAARPartida dintre ASTRA si ALKMAAR va incepe de la ora 21.00 si va putea fi urmarita pe postul de televiziune Digisport.

ASTRA GIURGIU a reusit sa se impuna pe teren propriu cu scorul de 3-2, revenind de la 0-2, iar acum spera sa dea lovitura in Tara Lalelelor, mai ales ca, AZ ALKMAAR a reusit sa castige un singur meci din ultimele cinci, returul cu Istanbul BB din turul III preliminar al EUROPA LEAGUE.

CITESTE SI: ROSENBORG – STEAUA, 21.00, PRO TV, LIVE TEXT MONDO NEWS / MISIUNE IMPOSIBILA

ASTRA GIURGIU este intr-o forma excelenta, avand victorii pe linie atat in Europa League, cat si in Liga 1, inclusiv in fata unor adversare redutabile, ca West Ham United sau Steaua.

AZ ALKMAAR – ASTRA GIURGIU (echipe probabile)

AZ ALKMAAR: Rochet – Johansson, Gouweleeuw, Van der Linden, Haps – Luckassen, Ortiz – Hupperts, Henriksen, Van Overeem – Janssen. Antrenor: John van den Brom
ASTRA GIURGIU: Lung Jr. – Queiros, Gaman, Oros, Maranhao – Boldrin, Lovin – Enache, Budescu, De Amorim – Alibec. Antrenor: Marius Sumudica

STADION: “AZ” (Alkmaar)
ARBITRI: ROBERT SCHORGENHOFER. Asistenti: MATTHIAS WINSAUER si ROLAND BRANDNER, Rezerva: OLIVER DRACHTA (toti din Austria)

Sursa foto: uefa