B17, vitamina care ucide cancerul

Scriitorul american Edward Griffin descrie pe larg, in cartea sa “World Without Cancer”, adevarul despre proprietatile curative ale vitaminei B17, numita laetril sau amigdalina.

Concluzia autorului este una extrem de simpla: de ce medicina clasica nu recurge la utilizarea acestei vitamine, pentru a trata cancerul, in conditiile in care exista dovezi concrete despre vindecarea bolnavilor gratie B17, rolul acesteia in distrigerea tumorilor fiind unul de necombatut?

Griffin lanseaza un atac direct la adresa politicii elitei mondiale in domeniul oncologic interesata in producerea in masa a unor medicamente bazate pe substante chimice care genereaza venituri de miliarde de dolari.

Vitamina B17, care ucide cancerul este continuta in specialin samburii de caise. Acestia au fost declarati oficial medicament impotriva tuturor tipurilor de cancer inca de acum 35 de ani. Dupa cel de-al doilea razboi mondial, celebrul doctor Max Gerson si-a tratat cu succes pacientii cu acest remediu si l-a inclus in metoda sa de combatere a cancerului.

Amigdalina se gaseste in samburii de caise, migdale, visine, piersici, prune si mere, precum si insemintele de mere, mei, seminte de in, linte, unele soiuri de fasole si struguri. De asemenea, in unele plante si multe alte produse pe care omul modern nu le utilizeaza in mod curent in alimentatie.

CITESTE SI: LAPTE DE SOIA – Beneficiile care il transforma intr-un aliment minune

Modul actual de viata ne face sa consumam produse din faina rafinata, mult zahar, ulei de gatit si alte produse industriale si procesate, in timp ce alimentele organice naturale au fost mult timp absente din meniul nostru.

Bunicii nostri au mancat alimente naturale nerafinate, iar cancerul pe vremea lor era un fenomen rar. Ei consumau fructe uscate, paine din faina bruta si chiar paine din mei. Astfel, ei aveau acces, fara sa stie, la vitaminele necesare pentru o viata sanatoasa, ferita de boli, inclusiv amigdalina (B17).

Vitamina B17 a fost interzisa pentru tratamentul cancerului acum 35 de ani, chiar daca numerosi savanti sustineau ca, daca o persoana ar consuma zilnic aceasta vitamina, ea nu ar dezvolta cancer, sustine autorul volumului mentionat. Potrivit acestuia, gigantii farmaceutici, precum si Ministerul Sanatatii al SUA au exercitat presiuni uriase asupra Directiei de cotrol pentru calitatea alimentelor si medicamentelor, care a declarat drept ilegala comercializarea vitaminei B17, impreuna cu informatiile atasate despre efectele sale terapeutice impotriva cancerului, precum si vanzarea unor categorii de fructe proaspete si samburi de caise.

CITESTE SI: FETII DE SEX FEMININ AU MAI MULTE AVANTAJE FATA DE CEI DE SEX MASCULIN

Tactica mai includea raspandirea de zvonuri ca samburii de caise si de migdale contin cianura si ca acestea i-ar putea otravi pe cei care le mananca. Dar adevarul este ca nimeni nu s-a otravit din aceasta cauza pana in zilele noastre, chiar daca a consumat in cantitati mari samburi de caise sau migdale, scrie Edwin Griffin in volumul sau.