BABA VANGA a DEZVALUIT care sunt cele 5 OBICEIURI care aduc GHINION

Baba Vanga este renumita in intreaga lume pentru previziunile sale, dintre care unele adeverite. Dincolo de aceste profetii, celebra clarvazatoare bulgara a oferit o multime de sfaturi celor care ii trecea pragul, pentru indrumare.

Unele dintre acestea se refera la noroc si la ghinion. Cea supranumita „Nostradamus din Balcani” a dezvaluit cinci obiceiuri care atrag ghinionul in vietile oamenilor si ce sa faci ca sa aduci norocul asupra ta.

Cele cinci obiceiuri care aduc ghinion conform Babei Vanga

1.Nu este bine sa mananci sau sa bei apa dintr-o farfurie stricata sau crapata. Vesela sparta este semn de ghinion, iar asa cum si obiectul s-a crapat, asa si viata ta se poate fisura. Daca vrei prosperitate, foloseste doar vasele care nu au imperfectiuni.

CITESTE SI: PROFETIA BABEI VANGA pentru ROMANI: In 2017 veti avea NEVOIE de CINEVA care…..

2.Nu lasa pe masa bucatile de paine pe care nu le-ai mancat. Totodata, nu le arunca! Acestea ar trebui folosite pentru a hrani cu ele pasarile si animalele. Baba Vanga considera ca atunci cand arunci painea, iti arunci si norocul.

3.Oglinda sparta este cel mai comun semn de ghinion, asa ca trebuie sa scapi de ea cat mai curand. Stropeste-o cu apa sfintita, apoi ingroap-o in pamant, la o distanta cat mai mare de casa ta.

4. Un alt obicei prin care se aduce ghinion este de a da maruntisul primit rest celor sarmani, intrucat poti cadea in saracie. Daca vrei sa le faci un bine, mai bine le oferi ceva de mancare.

5. Incearca sa nu te lauzi cu succesul sau averea ta. Daca ai facut acest lucru, bate de trei ori in lemn si scuipa de trei ori peste umarul stang, ca sa nu deochi norocul si sa atragi ghinionul.

Sursa text: huff.ro