BAC 2013: Nicolae Paun, deputat minoritati: El a declarat ce se intampla de o saptamana in Liceul Bolintineanu

Nicolae Paun, deputat din partea minoritatilor nationale si presedintele Comisiei de Munca din Camera Deputatilor, a declarat ca ceea ce a spus fiul sau in legatura cu banii stransi la Liceul D. Bolintineanu pentru fondul de protocol nu s-a intamplat in cazul sau, ci a fost doar o constatare la discutiile ce se purtau in institutia de invatamant.

“Ma asteptam ca fiul meu sa fie punctat corespunzator. El a declarat ce a auzit si ce se intampla de o saptamana in Liceul D. Bolintineanu si probabil in toate liceele din tara. Sa se stranga sume pentru protocol se intampla, si se va intampla in continuare. Nu i s-a cerut bani de la nimeni, nu i s-a cerut nimic El vorbea de ceea ce a auzit la nivelul liceului”, a spus deputatul Paun, la Realitatea TV.

Nicolae Paun a mai afirmat ca fiul sau a luat note mici, desi s-a pregatit foarte bine. “Eu stiam de ce se discuta si l-am rugat sa nu se bage. Fiul meu vrea sa dea la Teologie si se pregateste intens de un an de zile. El a incercat sa mentioneze ce a auzit ca se intampla in jurul lui. Desi s-a pregatit foarte bine la romana, a luat nota 6,80. A luat Bac-ul dar nu cu notele pe care le asteptam. A fost depunctat”, a mai precizat Paun.

Reamintim ca fiul lui Nicolae Paun a declarat, zilele trecute, ca stia ca se strang bani pentru examenul de Bacalaureat. 

Foto: Libertatea