BACALAUREAT 2013: Candidatii sustin proba competentelor digitale

note-rezultate_bacalaureat_2013_edu-ro-

BACALAUREAT 2013: Elevii continua, joi si vineri, sesiunea de toamna a examenului de BACALAUREAT 2013, cu proba de evaluare a competentelor digitale.

BACALAUREAT 2013: Testatarea este sustinuta de candidati in laboratoarele de informatica din fiecare liceu. Rezolvarea subiectelor la competentele digitale se face intr-o ora si jumatate, iar la final se va acorda un punctaj care sa arate nivelul competentelor.

BACALAUREAT 2013. Sesiunea august – septembrie a examenului de BACALAUREAT a debutat luni cu proba A – evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, care se va incheia marti, 20 august. Probele scrise vor incepe in 26 august cu examenul la limba si literatura romana, urmat, pe 27 august, de examenul la limba si literatura materna. Proba obligatorie a profilului va avea loc pe 28 august, iar cea la alegere a profilului si specializarii pe 30 august.

Rezultatele vor fi afisate in 2 septembrie, pana la ora 12,00, urmand ca, in aceeasi zi, sa fie depuse contestatiile, in intervalul orar 12,00 – 16,00. Rezolvarea contestatiilor se va realiza intre 3 si 4 septembrie, iar rezultatele finale vor fi facute publice pe 5 septembrie.

Foto: Realitatea TV