EDU BACALAUREAT 2013: Subiectele la MATEMATICA si ISTORIE

BACALAUREAT 2013 MATEMATICA-ISTORIE: Ministerul Educatiei Naționale precizeaza ca subiectele la proba obligatorie a profilului din cadrul Bacalaureatului – E)c) au fost transmise, in cele 583 de centre de examinare, in conditii de maxima securitate. 

Examenul de BACALAUREAT 2013 a continuat, miercuri, cu proba la matematica, o proba care a dat ceva emotii absolventilor de clasa a 12-a, mai ales in contextul scandalului de frauda iscat la un liceu din Bucuresti.

VEZI AICI SUBIECTELE LA MATEMATICA SI ISTORIE

BACALAUREAT 2013 MATEMATICA: Anul acesta Ministerul Educatiei a pregatit patru variante diferite de subiecte pentru elevii care dau bacul la matematica in functie de profilul pe care l-au terminat.

BACALAUREAT 2013 MATEMATICA: Examenul este structurat in trei subiecte, fiecare dintre acestea fiind punctat cu cate 30 de puncte la care se adauga inca 10 puncte din oficiu pentru prezentare.

BACALAUREAT 2013 MATEMATICA: Primul subiect cuprinde sase probleme la care trebuie trecute rezolvarile pe foaia de examen, al doilea subiect va cuprinde, cel mai probabil, doua probleme, fiecare cu mai multe cerinte, iar ultimul subiect va avea la fel doua probleme cu cate trei cerinte la fiecare.

BACALAUREAT 2013: Elevii care au absolvit clasa a XII-a au sustinut luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana. La proba scrisa de limba romana la BAC 2013, elevii au primit trei subiecte notate cu 30 de puncte fiecare. Subiectele la ROMANA LA BACALAUREAT 2013 au fost diferite, in functie de profilul urmat de elevi. Elevii isi pot calcula punctajul pe baza BAREMULUI publicat pe EDU.RO

Foto: REALITATEA TV