BACALAUREAT 2014: Elev ELIMINAT DIN EXAMEN la proba orala de limba romana, in Bucuresti

BACALAUREAT 2014: Un elev din Capitala a fost ELIMINAT din BACALAUREAT la proba orala de limba romana, dupa ce a fost prins avand la el un telefon mobil, si nu va mai putea da examenul in urmatoarele doua sesiuni.

BACALAUREAT 2014: Reprezentantii Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) au precizat, pentru Mediafax, ca acesta este singurul caz de candidat ELIMINAT in Capitala la proba orala de limba romana din aceasta sesiune.

BACALAUREAT 2014: Potrivit metodologiei de organizare a BACALAUREATULUI, se interzice candidatilor sa intre in sala cu orice fel de lucrari – manuale, dictionare, notite, insemnari etc. – care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum si cu orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare. Nerespectarea acestei dispozitii duce la eliminarea din examen a candidatului, indiferent daca materialele interzise au fost folosite sau nu.

Citeste si: Fost consilier prezidential: PSD va FRAUDA BACALAUREATUL din acest an. FOTO

BACALAUREAT 2014: Candidatii care au fost eliminati de la o proba, pentru frauda sau tentativa de frauda, nu mai pot participa la probele urmatoare si sunt declarati eliminati din examen, fara posibilitatea recunoasterii, in sesiunile urmatoare, a notelor la probele promovate anterior eliminarii sau a probelor de evaluare a competentelor lingvistice si digitale. “Se considera ca acesti candidati nu au promovat examenul de BACALAUREAT. (…) Candidatii care au fost eliminati de la o proba, pentru frauda sau tentativa de frauda, nu mai au dreptul de a participa la urmatoarele doua sesiuni ale examenului de bacalaureat. Acestia vor relua integral examenul de bacalaureat, cel mai devreme in a treia sesiune dupa cea in timpul careia au fost eliminati”, mai prevede metodologia.

Citeste si: Ministrul Educatiei, anunt IMPORTANT despre examenul de BACALAUREAT de anul viitor

BACALAUREAT 2014: Proba orala de limba romana – la care s-au inscris, la nivel national, 131.254 de absolventi, dintre care 1.413 din promotiile anterioare – a fost sustinuta marti, miercuri si joi.

Sursa foto: pentrutimisoara.ro