BACALAUREAT 2014. Inspectorul SPAGAR din Arad, eliberat din functie!

BACALAUREAT 2014. INSPECTORUL SCOLAR general adjunct din Arad Mihai Spanu, retinut dupa ce ar fi luat MITA la BACALAUREAT, a fost eliberat din functie, a declarat luni, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, citat de Mediafax.

BACALAUREAT 2014. “INSPECTORUL SCOLAR general adjunct din Arad, Mihai Spanu, a fost eliberat din functie, o decizie in acest sens fiind in competenta Ministerului Educatiei”, a spus Remus Pricopie.

Ministrul Educatiei a precizat ca in cazul celuilalt INSPECTORUL SCOLAR si a profesoarei suspectati ca ar fi primit MITA de la elevi pentru a-i ajuta sa promoveze BACALAUREATUL, o eventuala decizie administrativa poate fi luata de Consiliul de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean Arad.

Citeste si: BACALAUREAT 2014. MITA LA ARAD! DOI INSPECTORI SCOLARI SI O PROFESOARA, SALTATI PENTRU MITA LA BACALAUREAT

BACALAUREAT 2014. Procurori ai Parchetului Tribunalului Arad au descins, in noaptea de duminica spre luni, la locuintele inspectorilor scolari Mihai Spanu si Simona Crisnic si la domiciliul profesoarei Lavinia Bit, ridicand mai multe probe intr-un dosar de trafic de influenta la BACALAUREAT, dupa ce suspectii ar fi primit bani in schimbul promisiunii ca vor ajuta mai multi candidati sa promoveze examenul.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, Mihai Spanu, inspectorul scolar Simona Crisnic si profesoara Lavinia Bit ar fi primit de la elevi intre 300 si 500 de euro pentru a-i promova BACALAUREATUL.

BACALAUREAT 2014. Sursele citate mai spun ca in urma perchezitiilor din locuintele acestora au fost ridicati aproximativ zece mii de euro si liste cu nume ale unor absolventi de liceu care ar fi platit ca sa promoveze examenul.

Citeste si: SUBIECTE BACALAUREAT 2014: SUBIECTE LIMBA ROMANA BAC 2014. REZULTATE BACALAUREAT 2014, IN 7 IULIE 2014

In timpul anchetei, investigatori sub acoperire s-au prezentat drept parinti in fata celor trei dascali, pretinzand ca vor sa se asigure ca toate probele BACALAUREATULUI vor fi promovate de catre copii.

Sursa foto: eclujeanul.ro