BACALAUREAT 2014: O eleva de 10 a fost notata cu 2. Din greseala!

BACALAUREAT 2014: O eleva de la Liceul “Mihai Kogalniceanu” din Vaslui a primit nota 2,00, din greseala, la proba la Anatomie de la examenul de Bacalaureat. Fata a depus contestatie, iar dupa solutionare, a primit nota 10.

Diana Stoleriu a fost unul dintre cei mai buni elevi ai Liceului “Mihai Kogalniceanu” din Vaslui, iar la afisarea rezultatelor la examenul de BACALAUREAT, duminica, a avut un soc in momentul in care a vazut ca in dreptul numelui ei, la proba de la Anatomie a primit nota 2,00, potrivit celor de la Adevarul.

Vezi aici rezultatele la Bacalaureat 2014 pe judete

Tanara a obtinut 9,90 la matematica, iar la limba romana a fost notata cu 8,80 si stia ca la anatomie a facut o lucrare perfecta, dupa ce a consultat baremele.

Parintii sai s-au adresat conducerii liceului si Inspectoratului Scolar Vaslui, care a decis ca lucrarea sa fie recorectata de aceiasi profesori corectori, in prezenta inspectorului de specialitate din cadrul ISJ.

Dupa reevaluare, Diana a primit 9,35, insa si-a mentinut contestatia si a obtinut, dupa recorectarea la centrul regional din Galati, nota 10.

ISJ Vaslui a demarat o ancheta in cazul celor doi profesori care i-au dat nota 2,00 Dianei si nu ii va mai coopta la evaluarea examenelor nationale.