BACALAUREAT 2014: Peste 3.100 de POLITISTI vor fi MOBILIZATI pentru examen

BACALAUREAT 2014: Peste 3.100 de POLITISTI sunt ANGRENATI, suplimentar fata de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui examen corect, in liniste, au anuntat duminica reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane.

BACALAUREAT 2014: Luni vor incepe probele scrise ale examenului, cu proba scrisa la Limba si literature Romana.

BACALAUREAT 2014:Potrivit sursei citate, Politia Romana a dispus masuri specifice pentru buna desfasurare a primei sesiuni din acest an a examenului. Astfel, pentru prevenirea evenimentelor negative si asigurarea desfasurarii in conditii de corectitudine si siguranta a examenelor, pe langa dispozitivul curent, zilnic, actioneaza peste 3.100 de POLITISTI.

Citeste si: BACALAUREAT 2014: Peste 29 la suta dintre candidati au obtinut calificativul “EXPERIMENTAT” la evaluarea competentelor digitale

BACALAUREAT 2014:Din totalul efectivelor suplimentare care vor asigura masurile specifice in zona unitatilor de invatamant, a centrelor de examen si a centrelor de corectare, 2.221 de politisti sunt de ordine publica, 678 sunt politisti de la rutiera, iar 271 sunt politisti judiciaristi.

Citeste si: BACALAUREAT 2014: Tragerea la sorti a membrilor comisiilor va avea loc intr-o SEDINTA PUBLICA

BACALAUREAT 2014:POLITISTII vor actiona pentru a depista si lua masurile legale fata de persoanele care, prin comportamentul sau activitatile pe care le desfasoara, afecteaza corectitudinea examenelor, precum si climatul de siguranta publica. In acest sens, unitatile unde au loc examenele sau sunt organizate centre de corectare sunt incluse in itinerariile de patrulare.

BACALAUREAT 2014:De asemenea, POLITISTII RUTIERI vor actiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum si a ambuteiajelor.

Sursa foto: puterea.ro