BACALAUREAT 2014: Remus Pricopie: NU VOM TOLERA nicio ABATERE de la lege la examen

BACALAUREAT 2014: Ministerul Educatiei Nationale (MEN) nu va tolera nicio abatere de la lege si de la normele prevazute in metodologia de organizare a examenului, le-a transmis, duminica, ministrul REMUS PRICOPIE inspectorilor scolari intr-o videoconferinta, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

BACALAUREAT 2014: Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a sustinut duminica o videoconferinta cu personalul din tara implicat in organizarea si desfasurarea examenului de Bacalaureat.

BACALAUREAT 2014: Potrivit sursei citate, la videoconferinta au participat presedintii si informaticienii celor 527 de centre de examinare si ai celor 147 de centre de evaluare, inspectori scolari generali, inspectori scolari generali adjuncti, inspectori si membrii Comisiei Nationale de Bacalaureat din Ministerul Educatiei Nationale.

Citeste si: BACALAUREAT 2014: Peste 143.000 de candidati sunt asteptati la PRIMA PROBA SCRISA a examenului, cea la LIMBA SI LITERATURA ROMANA

BACALAUREAT 2014: In cadrul videoconferintei au fost discutate procedurile legate de organizare si masurile de securitate impuse pentru probele scrise de la Bacalaureat.

BACALAUREAT 2014: “Ministrul Remus Pricopie a transmis mult succes elevilor, a multumit profesorilor implicati si a atras atentia asupra faptului ca MEN NU VA TOLERA nicio abatere de la lege si de la normele prevazute in metodologia de organizare a examenului”, se spune in comunicat.

Citeste si: BACALAUREAT 2014: Peste 3.100 de POLITISTI vor fi MOBILIZATI pentru examen

BACALAUREAT 2014: Luni va avea loc prima proba scrisa din cadrul sesiunii din iunie a Bacalaureatului, cea la disciplina de Limba si literatura romana.