BACALAUREAT 2014: Tragerea la sorti a membrilor comisiilor va avea loc intr-o SEDINTA PUBLICA

BACALAUREAT 2014: SEDINTA PUBLICA in care va avea loc tragerea la sorti a membrilor comisiilor din centrele de examen din Capitala la probele scrise ale examenului de bacalaureat va avea loc sambata, la ora 7.00, la sediul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, au anuntat reprezentantii institutiei.

BACALAUREAT 2014: Potrivit sursei citate, la sedinta pot participa reprezentanti ai Consiliului Municipal al Elevilor, ai asociatiilor de parinti, ai sindicatelor representative din invatamantul preuniversitar si ai mass-mediei.

Citeste si: BACALAUREAT 2014. SUBIECTE LIMBA ROMANA BAC 2014 – EDU.RO

BACALAUREAT 2014: Probele scrise ale acestei sesiuni a examenului de BACALAUREAT vor incepe luni, cu proba la Limba si literatura romana si vor continua pe 1 iulie cu proba la Limba si literatura materna. Pe 2 iulie se va desfasura proba obligatorie a profilului, iar pe 4 iulie, proba la alegere a profilului si specializarii. Prima afisare a rezultatelor va avea loc in data de 7 iulie, pana la ora 12.00. In aceeasi zi, vor putea fi depuse contestatiile, intre orele 12.00 si 16.00, care vor fi solutionate in perioada 8-10 iulie. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 11 iulie.

BACALAUREAT 2014: Pentru proba de pe 30 iunie au fost pregatite zece variante de subiecte. Accesul candidatilor in sali va fi permis pe baza actului de identitate, cel mai tarziu cu 30 de minute inainte de inceperea probei.

BACALAUREAT 2014: Se interzice candidatilor sa patrunda in sala cu orice fel de lucrari: manuale, dictionare, notite, insemnari etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum si cu orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare.

Citeste si: BACALAUREAT 2014: Peste 120.000 de candidati sunt asteptati la evaluarea competentelor intr-o limba de circulatie internationala

BACALAUREAT 2014: Dupa anuntarea variantei de subiect extrasa de Comisia Nationala de Bacalaureat, se multiplica subiectele in numar egal cu numarul candidatilor, urmand ca acestea sa fie distribuite in sali. Candidatii care sustin probele in limbile minoritatilor nationale vor primi simultan subiectul atat in limba materna, cat si in limba romana.

BACALAUREAT 2014: Din momentul distribuirii subiectelor, niciun candidat nu mai poate intra in sala si niciun candidat nu poate parasi sala, decat daca preda lucrarea scrisa si semneaza de predarea acesteia.

Sursa foto: brasovultau.ro