BACAU: Copil DISPARUT, cautat de politisti

Politistii CAUTA un COPIL de 9 ani, din localitatea Comanesti, judetul Bacau, care, de vineri seara, nu s-a intors acasa de la joaca, facand publice semnalmentele baiatului si cerand cetatenilor sa sesizeze autoritatile daca au informatii care pot ajuta la gasirea minorului.

Politia Orasului Comanesti a fost sesizata sambata de catre mama MINORULUI Bocovineanu Andrei Florin, despre faptul ca, vineri seara, fiul ei s-a jucat in spatele blocului in care locuieste si nu a mai REVENIT la domiciliu.

Citeste si: IULIA IONESCU, ELEVA OLIMPICA DISPARUTA, DATA IN URMARIRE NATIONALA. MESAJUL CUTREMURATOR AL MAMEI! FOTO

Baiatul s-a jucat vineri seara in spatele blocului, impreuna cu surorile sale si alti copii.

El are o inaltime de 110 – 115 cm, ten deschis, parul saten, tuns scurt cu o creasta pe mijlocul capului, ochi caprui spre verzi si fata ovala.

La momentul DISPARITIEI, baiatul era imbracat cu o maleta cu maneca lunga din bumbac, de culoare verde deschis, cu dungi orizontale, pantaloni din stofa de culoare roz, iar in picioare purta adidasi tip gheata de culoare neagra.

Citeste si: ANDREEA MADALINA POPA, INCA O ELEVA DISPARUTA. FATA ARE 16 ANI SI ESTE DIN TULCEA

Politistii efectueaza activitati de cautare a MINORULUI, impreuna cu jandarmi din cadrul Detasamentului de Jandarmi Moinesti si politisti locali.

Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea MINORULUI sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112, ori sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

Sursa foto: realitatea.net