BACAU: Un JANDARM a fost OMORAT pe TRECEREA de PIETONI

Un jandarm in varsta de 41 de ani a murit si o colega de-a sa a fost ranita grav, dupa ce au fost loviti pe o trecere de pietoni din municipiul Bacau de o masina condusa de un barbat de 79 de ani, care a trecut pe culoarea rosie a semaforului, informeaza News.ro.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Republicii din municipiul Bacau, cei doi jandarmi fiind loviti in plin de un autoturism Matiz condus de un barbat de 79 de ani, care a trecut pe culoarea rosie a semaforului, au declarat reprezentatii Politiei Judetene Bacau. Cei doi subofiteri traversau strada regulamentar, pe marcajul pietonal.

In urma impactului, jandarmul in varsta de 41 de a murit pe loc, in timp ce colega sa a fost ranita grav, fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau. Medicii au diagnosticat-o pe tanara de 28 de ani cu fractura de arcada, traumatism cranian acut deschis si policontuzii. Politistii l-au testat cu aparatul etilotest pe soferul de 79 de ani, rezultatul fiind negativ. Barbatul va fi cercetat penal pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.

Sursa foto: jurnalul