BACONSCHI, contrazis de un EUROPARLAMENTAR PMP

TEODOR BACONSCHI a socat, marti, dupa ce a afirmat ca i s-au cerut, ”cu scandaluri si insulte”, 100.000 EURO pentru a fi ”tolerat” pe locul trei, considerat eligibil, pe lista PMP pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE.

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan il contrazice pe BACONSCHI.

“Eu nu am vazut asa ceva. Nu a fost o condiționalitate: ori dai banii, ori nu esti pe lista. Eu am spus pe tot parcursul campaniei ca avem cea mai buna lista de candidati, iar Teodor Baconschi era unul dintre ei. PMP si-a pus intrebarea corecta: care sunt cei mai buni candidati si a venit cu aceasta lista”, a spus europarlamentarul PMP Siegfried Muresan.

Citeste si: TEODOR BACONSCHI face PRECIZARI: Candidatilor PMP li s-a cerut sa obtina SPONSORIZARI LEGALE

Muresan a mai precizat ca este convins ca daca ar fi fost ales in Parlamentul European, Teodor Baconschi ar fi fost un bun europarlamentar.

Citeste si: BACONSCHI, dezvaluire SOCANTA: Mi s-au cerut 100.000 de euro pentru locul trei pe lista PMP la europarlamentare

“Eu la sfarsitul zilei sunt om politic. Preocuparea mea este sa fiu un cat mai bun europarlamentar nu sa comentez declaratiile oamenilor politici, de aceea nu am comentat nimic din ce a spus pana acum Teodor Baconschi, chiar daca m-a privit pe mine”, a mai subliniat europarlamentarul PMP, care a adaugat ca a muncit in campanie si si-ar fi dorit ca PMP sa aiba mai multi europarlamentari.