Baiatul directorului sportiv de la OM a fost asasinat in plina strada

Orasul francez Marsilia a fost scena unei noi executii in stil mafiot, a 15-a din acest an. De aceasta data victima a fost baiatul directorului sportiv de la gruparea Olympique Marseille. Presa din Hexagon a denumit orasul francez drept capitala culturii si a crimei.

Crima a tinut prima pagina a ziarelor, fiind vorba de fiul directorului sportiv de la clubul de fotbal Olympique Marseille. Ingrijorate de nivelul crescut de violenta, autoritatile au promis ca vor spori efectivele de politie pentru cel de-al doilea oras ca marime din Franta.

Incidentul s-a petrecut in toiul zilei, nu departe de port. Adrien Anigo, fiul directorului sportiv al clubului Olympique Marseille, se afla joi la volanul masinii sale cand a fost executat de doi barbati aflati pe o motocicleta. In varsta de 30 de ani, el a murit pe loc, rapus de gloante.

Nu era strain de bandele de infractori din Marsilia. Eliberat din inchisoare in 2009, urma sa fie din nou judecat pentru o serie de jafuri date in urma cu 6, 7 ani. Insa tatal lui, Jose Anigo, sustinea ca baiatul isi revenise. Tatal a doi copii, se ocupa de un magazin.

In total, 15 persoane au fost impuscate mortal anul acesta – toate avand legaturi cu lumea interlopa. In plus, peste 5000 de cazuri de violenta au fost inregistrate.

 Sursa foto: francetvinfo.fr