BAILE HERCULANE: ACCIDENT RUTIER GRAV, SOLDAT cu MOARTEA a 3 TINERI

Trei tineri au murit dupa ce masina in care se aflau a derapat intr-o curba si s-a ciocnit cu un microbuz, in apropiere de Baile Herculane. Accidentul a avut loc marti dimineata, intre localitatile Toplet si Baile Herculane, a anuntat Politia Caras-Severin.

Un tanar de 21 ani, din judetul Mehedinti, care conducea un autoturism inmatriculat in Bulgaria pe DN 6, pe fondul vitezei excesive, intr-o curba la dreapta, a derapat si a intrat pe contrasens unde a lovit un microbuz ce tracta o remorca, reiese din primele informatii, noteaza News.ro.

Soferul autoturismului si doua pasagere, de 15 si 27 de ani, care stateau pe locul din dreapta, respectiv pe bancheta din spate au murit pe loc. Un alt pasager, de 16 ani, care se afla tot pe bancheta din spate, a fost grav ranit. Conducatorul microbuzului, de 25 de ani, a fost ranit usor. Persoanele ranite au fost transportate la Spitalul Judetean din Drobeta-Turnu-Severin. In cauza, politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Sursa foto: jurnalul