SCANDAL LA ANTENA 3: OANA STANCU si LUDOVIC ORBAN s-au MASCARIT in direct

BALACAREALA si REPLICI DURE in platoul Antenei 3. OANA STANCU a indreptat tunul de atacurilor inspre prim-vicepresedintele PNL LUDOVIC ORBAN, acuzandu-l de ”FUZIUNEA RUSINOASA intre PNL si PDL”.

”Populatia nu i-a mai vrut domnule ORBAN, dumneavoastra ati decis ca sa intrati alaturi de ei, alaturi de mizeriile lor, de hotiile lor (…) Un om ca dumneavoastra, care nu are dupa o cariera in politica a trece in dreptul numelui lui astfel de mizerii, ce faceti, ii aparati? Ce se intampla in al doilea rand! Se extinde lipsa lor de decenta fata de acest popor, de corectitudine, de morala, se extinde si  asupra dumneavoastra, pentru ca cea care va conduce astazi si care vorbeste de cazul Sova este ea insasi in situatia de a explica faptul ca a facut aceleasi si aceleasi lucruri. De aceea mi-as dori, domnule ORBAN, foarte mult, sa nu mai faceti asta, sa ne aburiti”, i-a spus OANA STANCU liberalului, potrivit Obiectiv.info.

CITESTE SI: VIDEO SCANDAL la ANTENA 3: BADEA sare la gatul lui RARES BOGDAN: La PUSCARIE! 

Atacurile au continuat, OANA STANCU amintindu-i lui LUDOVIC ORBAN o zicala romaneasca: “Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti”. ”Eu nu fac politica in locul dumneavoastra si nu pot avea nici obraz in locul dumneavoastra. Poporul asta are o vorba veche, domnul ORBAN: Spune-mi cu cine te aduni, ca sa-ti spun cine esti! Este treaba dumneavoastra cine sunteti”, l-a avertizat OANA STANCU pe LUDOVIC ORBAN.

LUDOVIC ORBAN a replicat ca in cazul unei fuziuni intre formatiuni politice ficare trebuie sa accepte ideea ca in celalalt partid se afla atat persoane pe care le apreciaza cat si oameni pe care nu ii simpatizeaza foarte mult. ”In politica, in momentul in care faci o fuziune cu un partid politic, trebuie sa iei si persoanele cu care ai afinitati, le respecti si alte persoane cu care nu esti neaparat in… nu rezonezi ca si frecventa. Pe de alta parte, va mai spun ca aceasta fuziune este cea care a condus la rezultatul alegerilor prezidentiale”, a spus LUDOVIC ORBAN.

Totodata, liberalul a mai spus daca cineva a comis o ilegalitate, trebuie sa raspunda in mod individual si nu accepta modul in care jurnalista OANA STANCU acuza actualul PNL de ceea ce s-a intamplat in timpul guvernarii Boc. Raspunsul lui LUDOVIC ORBAN a oprit insa sirul acuzatiilor lansate la adresa sa.

CITESTE SI: SCANDAL MONSTRU la ANTENA 3: Vreti sa-mi provocati un ATAC de CORD acum? 

”Cu aceeasi oameni care au deja lucrurile repetate, cu aceeasi oameni care au pregatit, au gandit marea crima din 2010. Taierea salariilor, cresterea TVA-ului, omorarea economiei romanesti, ca sa faca ei hotiile astea inimaginabile. La Hidroelectrica, la retrocedari, in spitale. Ce nu au furat oamenii astia? A fost cu premeditare, domnule Orban. Si cu acesti criminali economici, sociali si morali, stati astazi si mai pregatiti o guvernare. Dumnezeu sa ne pazeasca!”, a continuat OANA STANCU, iritandu-l pe LUDOVIC ORBAN.

”Stimata doamna, depasiti orice fel de masura acceptabila. Nu puteti sa vorbiti despre niste oameni care, unii dintre ei poate si-au facut… Criminali economici si sociali, mi se pare chiar o exagerare si mi se pare reflectarea unei patimi care nu va caracterizeaza…”, a raspuns liberalul LUDOVIC ORBAN.

Sursa foto: captura video