Balaurul BASESCU s-a pierdut cu FIREA, iar cavalerul PONTA s-a retras in castelul Armatei

A fost odata ca niciodata, pe un taram lovit permanent de framantari politice si nu numai, un balaur tiran pe nume Basescu si un cavaler malefic pe nume Ponta. Balaurul, stapan al regatului de multi ani, isi simtea sfarsitul domniei aproape si vroia sa-si apere puii urmasi, in timp ce cavalerul Ponta incerca sa-i dea lovitura de gratie.

Este bine de stiut si faptul ca lupta seculara dintre cei doi se dadea pe toate planurile politic, economic si personal. Un duel in care loviturile sub centura erau la ordinea zilei.

La un moment dat, scandalul a pornit dupa ce balaurul Basescu s-a pierdut cu Firea pe sticla, iar maleficul Ponta a profitat de acest moment pentru a forta un nou atac impotriva acestuia.

Citeste si: Radu, MAZAREA discordiei dintre Basescu si Ponta

Acuzat de insusirea nu tocmai clara a unei bucati de pamant din regat prin intermediul unuia dintre puii sai, balaurul Basescu s-a enervat si a inceput sa arunce flacari inspre o domnita santajista de la curte, vechil prin natura statutului civil. In acel moment, cavalerul Ponta s-a vazut nevoit sa imbrace, din nou, armura, si sa sara in ajutorul acesteia.

Dupa ce ravasul penal a fost tocmit de scribii de la curte si semnat de ceilalti vasali din preajma palatului, mandru si prevazator totodata, cavalerul Ponta s-a retras in Castelul cazarma al Armatei.  

Motivul pentru care Victor Viorel a decis sa se retraga in stabilimentul intarit si inconjurat cu santuri cu apa al Armatei este cauzat de posibilele inscenari ale cronicarilor vremii aserviti balaurului Basescu, banuiti ca sunt pusi pe demascarea, cu ajutorul cardinalul DNA, a unor baroni apropiati cavalerului Ponta in frunte cu un anume Duicu.

Citeste si: ORACOLULE, PE ASTA NU AI PREVAZUT-O, NU-I ASA?

Comportamentul schimbator al lui Victor Viorel i-ar putea pune insa, pe ganduri, pe locuitorii regatului care nu stiu ce sa mai creada despre cel care le promitea ca va rapune balaurul.

Oare Ponta a uita sa-si foloseasca sabia din dotare? De ce prefera cavalerul sa se bata in ravase in locul unei confruntari directe? Retragerea intempestiva in castelul Armatei sa fie un act de lasitate sau un truc ieftin? Este prea grea mantia regala la care tinde cavalerul? Stie balaurul Basescu ceva compromitator despre cavaler?

In asteptarea raspunsurilor la aceste intrebari am incalecat pe tastatura si va mai promit o tura.

Sursa foto: evz.ro