Balcic, destinatia preferata a turistilor romani pentru Paste

Turistii romani aleg sa isi petreaca Pastele pe litoralul bulgaresc, in special in statiuni precum Balcic, unde preturile unitatilor de cazare au ramas neschimbate din vara trecuta.

Cu doua luni inainte de Sarbatorile Pascale, proprietarii de hoteluri de pe malul bulgaresc al Marii Negre au inregistrat o crestere semnificativa a numarului de turisti romani, informeaza agentia Novinite.

Foarte multi dintre romani aleg statiunea Balcic, unde hotelurile sunt pline in perioada Sarbatorilor.  Potrivit sursei citate, aici preturile la unitatile de cazare au ramas la fel ca cele din vara trecuta. Cea mai mare atractie pentru turistii din tara noastra ramane castelul construit in 1924, din dorinta Reginei Maria.

Citeste si: TURISM BALNEAR: S-a inaugurat baza de tratament de la Valcele, judetul Covasna

Totodata, si statiunile mai indepartate, precum Albena sau Nisipurile de Aur, atrag foarte multi turisti romani in perioada sarbatorilor. Hotelierii bulgari estimeaza o crestere a numarului de turisti in jurul Pastelui.

“Romanii, la fel ca bulgarii, fac rezervari de ultima ora. Aproape 60 la suta din camerele noastre sunt rezervate si primim noi cereri de rezervare in fiecare zi”, a declarat un manager de hotel, din orasul Kavarna, postului BTV.

Sursa foto: instant-trips.blogspot.com