Balea Lac: Cine sunt PRIMII turisti care si-au rezervat camere in HOTELUL DE GHEATA

Cateva agentii de turism din Marea Britanie au REZERVAT deja camere in singurul HOTEL DE GHEATA din Romania, cel care va fi gata, daca va fi suficienta zapada, pe 25 decembrie, la peste 2.000 de metri altitudine, in muntii Fagarasului, la BALEA LAC, a declarat, vineri, Vasilica Popa, reprezentanta Hotel of Ice (HOTELUL DE GHEATA) Balea.

“Deja avem REZERVARI facute, majoritatea de la agentii de turism din Anglia. Avem camere rezervate pentru 31 decembrie, dar si pentru anul viitor, pe 18 februarie. Deocamdata, nu am fixat tarifele de cazare, este posibila o crestere, insa nu am stabilit. Anul trecut, pentru o noapte, intr-o camera dubla, la HOTEL OF ICE, tariful a fost de 400 de lei, iar in iglu, de 600 de lei”, a precizat Vasilica Popa.

Citeste si: ASA ARATA HOTELUL ANUS! GALERIE FOTO

Si in acest an, HOTELUL DE GHEATA de la Balea Lac va avea o capacitate de 12 camere, iar TURISTII care vor mai multa intimitate vor avea la dispozitie trei igluuri, toate cu pat dublu matrimonial in interior.

Daca va exista zapada suficienta, atunci HOTEL OF ICE va fi gata cel tarziu de Craciun si din experienta anilor trecuti, acesta va rezista pana in aprilie 2015.

Potrivit Vasilicai Popa, citata de Agerpres, ultimii TURISTI cazati in 2014 in HOTELUL DE GHEATA au innoptat la inceputul lunii aprilie.

Sezonul trecut, Hotel of Ice a gazduit o mie de TURISTI, din care peste 70% au fost straini, in special britanici, dar si chinezi, francezi, spanioli, brazilieni, unguri, britanici, precum si din Republica Moldova.

In schimb, cateva mii de TURISTI au vrut neaparat sa viziteze Hotel of Ice si sa isi faca o poza, asa ca au urcat cu telecabina peste Transfagarasan ca sa vada singurul HOTEL DE GHEATa din Romania si printre putinele din Estul Europei.

Citeste si: LA BALEA LAC A CAZUT PRIMA NINSOARE

Cel mai cunoscut vizitator al HOTEL OF ICE Balea Lac a fost actorul Jean Claude van Damme, venit in acest an la Balea Lac ca sa filmeze o reclama.

Sursa foto: libertatea.ro