Balena Albastră lovește din nou! Sfârșitul tragic a două surori

Balena Albastră lovește din nou! Două surori din apropierea Moscovei au avut parte de un sfârșit tragic. Autoritățile din Rusia investighează moartea a două surori vitrege care sunt suspectate că ar fi jucat Balena Albastră.

Balena Albastră a revenit și a făcut două victime! Maria Vinogradova, de 12 ani, și sora ei vitregă Anastasia Svetozarova, de 15 ani, au fost găsite moarte. Cele două se aflau pe asfatul din fața blocului în care locuiau. Cele două aveau un apartament în orașul Izhevsk, din apropierea capitalei Moscova.

Anchetatorii cred că cele două au sărit de pe terasa de la etajul 10. Au plonjat în gol, spre o moarte iminentă. Presa din Rusia susține că Maria, de 12 ani, era ‘supărată și depresivă’ din cauza mamei sale.

Fata de 12 ani începuse o relație cu un băiat pe nume Dmitry. Mama ei a suspectat-o că a întreținut relații intime cu acesta. Așa că a decis să o ducă pe Maria la un ginecolog. Mama Mariei era furioasă că fiica ei are o relație cu acel băiat. Conform presei, și Anastasia era depresivă după spusele prietenilor.

Citește și: Balena Albastră – scurt istoric! Cum s-a întins minciuna și cine profită de pe urma ei!

În Rusia, Balena Albastră este un joc învinuit de moartea a sute de tineri din toată țara. Acest joc spală creierii tinerilor până când îi convinge să își ia viața. Copiii trebuie să completeze 50 de pași, iar la finalul lor să se omoare, informează unilad.co.uk.

Poliția a confiscat telefoanele și calculatoarele celor două surori. Vor să vadă dacă există vreo legătură între ele și alți membri ai unor grupuri de suicideri care exploatează sentimentele acestor copii cu probleme. Înainte să moară, Maria a publicat on-line o poză cu iubitul ei.

„Te rog să mă ierți. Te iubesc mult. Știu că vei găsi o față mai bună decât mine”, au fost ultimele cuvinte ale fetei de 12 ani. Anastasia a postat o imagine cu ea și un mesaj de adio: „La revedere tuturor. Vă iubesc pe toți! Asta e adevărul. Vă iubesc foarte, foarte mult!”

Sursă foto: ria.ru