BALONUL DE AUR 2014: Nemtii au aflat cine a castigat trofeul !

Jurnalistii germani de la prestigiosul cotidian Bild au aflat care este numele castigatorului Balonului de Aur din 2014.

Nemtii strica surpriza si dezvaluie mai devreme cine a castigat Balonul de Aur 2014. Cotidinaul german Bild a anuntat deja castigatorul Balonului de Aur, desi gala gala FIFA pentru decernarea Balonului de Aur nu a inceput inca. Astfel, jurnalistii germani sustin ca Balonul de Aur va merge anul acesta la portughezul Cristiano Ronaldo, jucatorul celor de la Real Madrid. Locul 2 va fi ocupat de francezul Franck Ribery, mijlocasul lui Bayern Munchen, iar pe pozitia a treia se va clasa argentinianul Lionel Messi, starul celor de la FC Barcelona.

Ceremonia de decernare a Balonului de Aur va incepe la ora 19:30. Gala va avea loc in Elvetia, la Zurich. FIFA a pregatit si o surpriza in aceasta seara, brazilianul Pele urmand sa primeasca un “Balon de Aur” onorific. Tot diseara se va acorda si premiul pentru cel mai frumos gol al anului, iar Zlatan Ibrahimovici este favorit, dar si titlil de antrenorul anului. Acesta va fi ales dintre Jupp Heynckes, Jurgen Klopp si Alex Ferguson.

Sursa foto: protv