Banca Națională a României amenințată cu un scandal monstru: I-am prins de data asta!

Banca Națională a României este amenințată cu un scandal monstru. Un senator PNL ameninţă cu dezvăluiri fără precedent. Daniel Zamfir îi ameninţă pe cei de la BNR într-un mesaj războinic postat pe Facebook.

La conferița de presă anunțată pentru luni, Ion Ţiriac, Simona Halep sau Ilie Năstase vor fi alături de el. Zamfir ar putea vorbi despre anunţul Băncii care a decis să renunţe la Arenele BNR din Dr. Staicovici.

“I-AM PRINS! CUM VREA BNR SA ACOPERE ILEGALITATILE DIN TRECUT PRINTR-UN PROIECT DE LEGE DEPUS SAPTAMANA TRECUTA LA PARLAMENT!

Luni, la ora 11, la sala Comisiei economice a Senatului, într-o conferință de presă extraordinară, alături de Ion Țiriac, Ilie Năstase, Simona Halep, Bogdan Stelea, Florin Segarceanu,Camelia Potec, Cosmin Hodor, Adrian Marcu, Alina Tecsor, voi prezenta documente incredibile care probează ilegalitățile conducerii BNR și bineînțeles vom avea o inițiativa comuna pe care o vom anunța mâine! Va spun de pe acum, e incredibil la cate lucruri s-au pretat…”, amenință Zamfir pe site-ul de socializare.

Sursa foto: bnr