Bănel Nicoliță a divorțat! Motivul real al despărțirii de soția sa

Bănel Nicoliță a divorțat de soția sa Cristina, după șase ani de căsnicie. Surprinzător este faptul că despărțirea a fost confirmată deabia acum de fostul internațional al Stelei, deși divorțul propriu-zis s-a petrecut în luna februarie a acestui an.

Surprins pe Litoral alături de o altă femeie, Bănel Nicoliță n-a mai putut nega evidența și a recunoscut că s-a despărțit de mama celor două fetițe ale sale.

Potivit presei tabloide, Cristina Nicoliță a rămas cu aproape toate proprietățile deținute de fotbalist. Mai exact, vila din București precum și grădinița pe care o dețineau împreună.

La rândul său, Bănel Nicoliță a rămas cu un apartament cu două camere în care s-a mutat deja de ceva timp și școala de fotbal de la Făurei, la care nu a avut puterea să renunțe. Se pare că școala de fotbal, și nu o altă femeie, a fost pricipalul motiv care a dus la divorțul dintre fostul fotbalist și Cristina.

“Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei, iar ea a rămas singură si cu fetele și cu grădinița. Dorința lui de a duce pe culmi acea echipă de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia și să cheltuiască bani peste măsură. Cristina îl certa mereu din această cauză. El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanța și-a spus cuvântul. El era normal să îi lase totul ei, este pentru fiicele sale”, au dezvăluit mai mulți apropiați ai lui Bănel Nicoliță, pentru Impact.ro.

Sursa foto: sport