Banel Nicolita este cel mai fericit tatic din lume FOTO

Banel Nicolita este un un tatic extrem de fericit. Fostul jucator al Stelei a intrat intr-un con de umbra o data cu transferul in fotbalul din Hexagon, insa lucrurile s-au aranjat si Banelinho este un fotbalist si un tatic fericit si implinit.

Banel Nicolita le-a declarat jurnalistilor de la „Ring” ca este foarte mandru de fiica sa si ca isi mai doreste un copil, un baiat daca se poate, iar apoi este tentat sa se apuce de afaceri.

“Sunt bine cu familia in Franta, am luat fetele cu mine. In Nantes am un apartament inchiriat de mine. Toata ziulica stau cu fetita mea, ne iubim, ma bucur de ea. Doar este printesa mea! Bineinteles ca lipsesc doar cand am antrenamente si meciuri, atunci ramane cu ea Cristina. Schimb scutece, trebuie, nu? Schimba tata, ca-i este draga si este a mea, nu? Nu-i plangacioasa, doarme mult. I-am facut vaccinurile in Romania, iar ce mai este de facut o sa le facem aici, in Franta”, a declarat Banel Nicolita.

“Imi doresc si un baiat, acum asteptam sa mai creasca un pic Amalia Ioana. Sotia mea nu-si doreste, momentan, o cariera. Vom mai face un copil, apoi, dupa ce vor creste, stim ce avem de facut: ne vom deschide o afacere si o sa se ocupe de ea. Bineinteles ca in Romania ne vom face afacerea, nu o sa stau eu toata viata printre straini. Am mai multe idei legate de afaceri, insa deocamdata astept. Asta o sa se intample cand o sa termin cu fotbalul. Acum sunt concentrat suta la suta pe asta. As putea sa-mi deschid o afacere si acum, insa nu vreau sa-i las pe altii sa-mi gestioneze banii. Numai eu stiu cat de greu i-am facut”, a mai spus internationalul roman.

Sursa foto: prosport.ro, facebook.com