BANEL NICOLITA joaca de luni in campionatul bucurestean de MINIFOTBAL. UPDATE

Fotbalistul BANEL NICOLITA, liber de contract, va debuta luni (astazi) in campionatul bucurestean de MINIFOTBAL, potrivit unui comunicat de presa citat de Agerpres.

UPDATE 19.55: Debutul fotbalistului BANEL NICOLITA in campionatul bucurestean de minifotbal s-a amanat, potrivit unui comunicat remis presei.

Fostul component al echipei nationale a Romaniei are, conform regulamentului Federatiei de Minifotbal din Romania, statut de amator, astfel ca luni, 20 octombrie 2014, va debuta in campionatul de profil din Bucuresti.

Citeste si: Banel Nicolita s-a saturat de campionatul francez: Gata! Plec in vara! Sunt liber de contract

BANEL NICOLITA va juca pentru echipa revistei Pronostic Sportiv, unde mai evolueaza, printre altii, Petre Marin, Sorin Ghionea, Cornel Cernea, Nicolae Dica, Sorin Paraschiv, Catalin Lita, Ciprian Mozacu, Gigel Coman, Marian Aliuta si Marius Nae. La formatia pe care o va infrunta luni in Campionatul “Iubeste Sportul”, La Grande Familia, este legitimat si fiul fostului selectioner al nationalei Romaniei, Alexandru Piturca.

Meciul Pronostic Sportiv — La Grande Familia este va incepe la ora 21,45, pe terenurile sintetice din incinta Colegiului Tehnic “Iuliu Maniu” din Bucuresti.

Citeste si: BANEL NICOLITA, tinta remarcilor RASISTE a unui fost colaborator din Franta

BANEL NICOLITA are 29 de ani si a jucat la CF Braila, Politehnica Timisoara, Steaua Bucuresti si la echipele franceze Saint-Etienne si FC Nantes. La nationala României el are 37 de meciuri si un gol.

Sursa foto: libertatea.ro