Banel Nicolita s-a saturat de campionatul francez: Gata! Plec in vara! Sunt liber de contract

Visul francez al internationalului Banel Nicolita s-a transformat intr-un veritabil cosmar dupa imprumutul de la Saint Etienne la Nantes. Jucatorul roman  nu mai suporta situatia ingrata in care se afla la FC  Nantes. Francezii i-au anuntat pe suporteri ca romanul este accidentat si de aceea nu mai prinde lotul. In realitate, fostul stelist este perfect sanatos si nu intelege de ce e ignorat de antrenor, informeaza cotidianul Ring.

“Sunt hotarat sa plec de la Nantes, nu mai este nicio sansa sa semnez un alt angajament cu ei. Sunt liber de contract in vara si am alte perspective.”

Citeste si: Banel Nicolita face declaratii dupa ce a fost exclus din lot la Nantes 

“Nu sunt accidentat, ma pregatesc cu prima echipa, insa nu sunt folosit. Este decizia antrenorului si nu pot decat sa o respect… Mai este un jucator in aceeasi situatie, la final de contract, care nu este folosit. Am avut o discutie cu presedintele clubului, dar nu am ajuns la un numitor comun in ceea ce priveste prelungirea contractului”, a declarat Banel Nicolita in ziarul Ring.

“Vad ca prin presa se scrie ca am 400.000 de euro pe an, insa aceasta este suma bruta. Impozitul in Franta este de 47%, deci socotiti voi cu cat raman”, a rabufnit Nicolita.

Banel Nicolita a intrat in ultimele 6 luni de contract cu Saint Etienne si este imprumutat pana in vara la Nantes.  „Jardel” nu a prins decat 6 meciuri in campionat in acest sezon si din cauza acestei situatii a iesit si din vederile selectionerului Victor Piturca.

Sursa foto: lequipe.fr