Banel Nicolita si Pisica lui au dat petrecere pana in zori dupa casatoria civila

Banel Nicolita s-a casatorit civil, vineri dupa-amiaza, cu frumoasa lui iubita, Cristina Pisica, care dealtfel este insarcinata si va naste in septembrie. S-a insurat acasa la Braila, la teatru, apoi a urmat o petrecere ca-n povesti, cu 100 de invitati.

Petrecerea de casatorie civila a lui Banel a tinut pana in zori de ziua in statiunea Lacul Sarat, de langa Braila. Anna Lesko si manelistul Copilul de Aur i-au cantat pana dimineata, inclusiv piese dedicate Stelei. “24 e numarul ce-mi place” – piesa cantata de Anna Lesko pentru Banel a fost o dedicatie si pentru titlul 24 al Stelei.

Cei 100 de invitati au avut parte de o delicioasa mancare traditionala, care a culminat cu vitel la protap si tort din martipan.

“E cea mai fericita zi din viata mea”, a recunoscut emotionat Banel. “Nici nu l-am mai asteptat pe domnul Primar sa spuna ca deja eu am spus da” a spus Banel.

“Vreau sa am o familie frumoasa si sa fac tot ce pot pentru ea. Sunt foarte bucuros, am asteptat mult momentul acesta”, a mai spus Banel, la iesirea de la cununie, adăugand ca regreta faptul ca Gigi Becali, care l-a sprijinit in cariera, nu i-a putut fi alaturi.

Casatoria religioasa va avea loc in decembrie, odata cu botezul. Atunci vor fi de 4 ori mai multi invitati!

Foto: libertatea.ro