Banel Nicolita vrea sa isi scrie autobiografia

Banel Nicolita, internationalul roman de la gruparea franceza St. Etienne, vrea sa scrie o carte in care sa povesteasca tuturor viata pe care a avut-o si greutatile pe care le-a avut de depasit de-a lungul ei.

Banel Nicolita vrea sa isi scrie autobiografia. Internationalul roman, in varsta de 28 de ani, a reusit sa isi puna ordine in viata cu ajutorul Divinitatii si s-a impacat si cu tatal sau, caruia i-a cumparat o casa.

“Credinta in Dumnezeu m-a facut sa trec peste multe greutati in aceasta viata. Nu sunt un om care rupe usa la biserica, insa citesc din Biblie zilnic. Gasesc acolo pasaje care ma fac mai puternic. Chiar si cand m-am hotarat sa ii cumpar o casa tatalui meu, desi eram certati, mi-a venit ideea dupa ce, cu o seara inainte, citisem din Biblie. O sa-i cumpar si cateva animale, ca sa aiba o ocupatie si sa se poata intretine. Nu mai vreau sa-l vad pe drumuri si ca se plange mereu. Dumnezeu mi-a dat ajutor si sunt dator sa il ajut si pe el. Parintii, din pacate, nu poti sa ti-i alegi” a declarat Banel Nicolita pentru ziarul Ring.

“Dupa ce voi termina cu fotbalul vreau sa scriu o carte despre viata mea. Lumea nu stie nici macar unu la suta prin ce am trecut pana sa ajung aici. Vreau sa stie cei care sunt saraci si se apuca de sport ca au sansa lor, ca totul este posibil daca lupti si crezi in Dumnezeu. Nu o fac pentru a ma lauda, ci doar pentru ca eu consider ca lumea trebuie sa stie prin ce am trecut si sa fiu un exemplu pentru cei care nu cred in fortele lor si sansa pe care le-o da viata” a concluzionat Banel pentru sursa citata.

Sursa foto: sport.bzi.ro