BANICIOIU: CARDUL de SANATATE poate fi VALIDAT in orice INSTITUTIE MEDICALA, cu exceptia farmaciilor

Cardul de sanatate poate fi validat in orice institutie medicala, cu exceptia farmaciilor, potrivit ministrului Sanatatii, NICOLAE BANICIOIU.

Va spun ca in fiecare zi daca am avea curiozitatea, am vedea ca in fiecare zi sunt foarte multi la Casa de Asigurari de Sanatate. Lucrurile nu trebuie exagerate. Eu recomand o abordare constructiva. Intr-adevar, in primele zile fiind mai multe accesari, atunci lumea a dat buzna, a functionat mai cu intarziere, ca in noaptea de Revelion cand sunati la telefon. Au fost gandite si pentru acele cazuri, dar au fost gandite si acele situatii.

CITESTE SI: BANICIOIU: Proiectul LEGII VACCINARII, aproape FINALIZAT. Va ramane in DEZBATERE cat va fi necesar

 Cardul lasa amprenta in sistem. Nu e musai sa il tii pe pacient acolo sau sa ii refuzi acordarea serviciului pentru ca a fost o problema cu cardul. Pot aparea genul asta de erori de sistem, dar sunt de o amploare foarte mica. Important este ca toata lumea sa fie de buna credinta, pentru ca este esential ca acest sistem sa fie implementat pana la capat”, a spus ministrul la postul B1 TV.

CITESTE SI: NICOLAE BANICIOIU: TOTI FURNIZORII de servicii medicale trebuie sa acorde pacientilor ASISTENTA si MEDICAMENTE

 Sursa foto www.voceatransilvaniei.ro