BANICIOIU: Numarul persoanelor in STARE CRITICA si GRAVA se apropie de 90

Ministrul Sanatatii NICOLAE BANICIOIU a confirmat moartea a altor doua persoane din randul celor raniti, precizand ca numarul celor care se afla in stare grava este destul de mare.

“Din pacate aceste informatii (despre cele doua decesuri – n-r ) sunt reale. 35 de pacienti sunt in stare critica, iar pe langa acestia sunt altii in stare grava. Numarul lor este destul de mare, se aprope de 90 de pacienti”, a declarat acesta.

Totodata ministrul a declarat ca toate persoanele decedate au fost identificate. La Spitalul de Arsi mai exista o singura persoana despre care nu se cunosc detalii.

CITETESTE SI: TRAGEDIA din COLECTIV. Numarul mortilor a ajuns la 29. Doua victime au decedat duminica, la Bagdasar si Spitalul de Arsi. UPDATE

“Dintre cei de la IML am fost informat ca toti au fost identificati. A ramas pacientul de la Spitalul de Arsi. El este intubat”, a precizat BANICIOIU.

De asemenea, ministrul Sanatatii a dat asigurari ca exista suficient sange si plasma pentru persoanele ranite si ca “toata lumea are tot ce este necesar”. Mai mult, acesta a pus capat tuturor speculatiilor, afirmand ca exista o banca de piele si ca niciunul dintre spitalele de urgenta nu si-a modificat programul sau capacitatea.

CITESTE SI: TIBERIU NITU: S-A INCEPUT URMARIREA PENALA PENTRU OMOR CALIFICAT SI DISTRUGERE CALIFICATA .PATRONUL CLUBULUI COLECTIV, AUDIAT. UPDATE

 Sursa foto: agerpres