BANICIOIU: Vom trimite CONTROALE la Spitalul FLOREASCA si Institutul ONCOLOGIC

Ministrul Sanatatii, NICOLAE BANICIOIU, a anuntat, vineri, ca va trimite in zilele urmatoare ECHIPE de CONTROL la Spitalul de Urgenta FLOREASCA si la Institutul ONCOLOGIC Bucuresti pentru a verifica sesizarile venite din partea presei.

“Toate sesizarile de genul acesta le luam foarte in serios si trimitem echipe de control ori de câte ori este nevoie. (…) Nu toleram nicio astfel de atitudine fata de pacient. Inteleg ca poate de multe ori numarul pacientilor este prea mare, evident poate si medicii au avut anumite ratiuni, pot sa inteleg uman acest lucru, dar atitudinea de acest gen fata de pacient nu o sa o toleram niciodata si vom trimite controale si la Floreasca si la IOB pentru a verifica daca acele sesizari sunt adevarate”, a declarat Banicioiu la Institutul National de Statistica (INS).

CITESTE SI: CNAS: Spitalele vor fi SANCTIONATE daca vor cere BOLNAVILOR INTERNATI sa cumpere MEDICAMENTE 

Intrebat cand vor avea loc controalele, el a raspuns ca “zilele acestea”. Presa a redat o serie de materiale filmate cu camera ascunsa la IOB si Spitalul de Urgenta FLOREASCA in care apareau pacienti revoltati pentru ca li se cereau SPAGI si asistente care tipau la pacienti.

Sursa foto: realitatea.net