Bannerele lui IOHANNIS au fost furate

BANNERELE candidatului ACL la Presedintia Romaniei, KLAUS IOHANNIS, au fost furate la doar o zi dupa instalare.

Persoane necunoscute au distrus si au luat, noaptea trecuta, BANNERELE instalate in zone publice din centrul municipiului, intens iluminate, pe strazile Sucevei, Mihai Eminescu, Nicolae Beldiceanu si Republicii, informeaza un comunicat de presa al ACL, citat de monitorulsv.ro.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: LOCUL REPUBLICII MOLDOVA ESTE ALATURI DE ROMANIA, PARTENERI CU DREPTURI EGALE IN UE

Vandalizarea, distrugerea si furtul materialelor de campanie electorala ale partidelor dintr-o anumita parte a spectrului politic nu este o premiera la Falticeni. In campania pentru alegerile generale din 2012, BANNERELE candidatilor PDL au fost furate de trei ori la rand. Si atunci, si acum, persoanele care au comis aceste fapte nu au facut-o pentru a folosi in vreun fel materialele componente ale BANNERELOR, caz in care ar fi „colectionat” si BANNERELE altor competitori, ale PSD, de exemplu.

BANNERELE altor partide nu au fost furate, ceea ce ne face sa credem ca aceste actiuni de distrugere si de furt sunt comandate. Avem banuieli, insa credem ca doar institutiile abilitate trebuie si sunt obligate sa stabileasca cine sunt faptasii si daca acestia au fost incitati sa actioneze in acest fel.

ELENA UDREA: ESTE DEPLASAT SA ATACI UN CONTRACANDIDAT PENTRU CA NU ARE COPII

Sursa foto: realitatea.net