Barbat decedat pentru ca ambulanta a venit la domiciliu fara medic

O femeie a facut INFARCT in fata Casei de Pensii din Pitesti

Un barbat din localitatea brasoveana Victoria a decedat in bratele sotiei sale din cauza faptului ca ambulanta solicitata de membrii familiei a ajuns la locuinta acestora fara medic. Ovidiu Pasere, in varsta de 49 de ani, a murit sub privirile neputincioase ale sotiei sale si ale asitentului de la ambulanta, informeaza postul de televiziune Digi24.

Adina Pasere a sunat la 112 dupa ce barbatului ei, Ovidiu Pasere, i s-a facut rau. Ambulanta solicitata a juns la adresa, insa fara medicul „din dotare”. Asistentul de pe ambulanta a incercat sa il ajute pe barbat si l-a chemat si pe singurul medic de urgenta din Fagaras, insa acesta se afla in Brasov. Totodata, la fata locului a ajuns si un echipaj din orasul Sibiu, aflat la o distanta de 60 de kilometri de locuinta familiei Pasere. Ambulanta din Sibiu a ajuns prea tarziu, singurul lucru pe care l-a putut face medicul de pe aceasta fiind doar sa constate decesul lui Ovidiu Pasere.

“Mi s-a spus ca interventia de urgenta in cazul sotului meu a fost efectuata cu respectarea prevederilor legale in materie. Deci, ambulanta poate sa vina dupa vreo doua-trei ore cu medic. Da, noi suntem platitori de CAS si nu-i intereseaza, suntem vai mama noastra”, a declarat Adina Pasere, vaduva lui Ovidiu Pasere.

Adina Pasere spune ca va da in judecata Casa de Asigurari de Sanatate pentru a i se inapoia toate contributiile platite de sotul ei in ultimii 28 de ani si ca va sesiza si Avocatul Poporului.

Sursa foto: realitatea.net