Barbat impuscat de politisti, dupa ce a ATACAT oameni cu CUTITUL pe strada

Un BARBAT de 30 de ani care a fugit din Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova unde era internat a fost IMPUSCAT de politisti, marti seara, dupa ce a agresat si a amenintat cu un cutit mai multe persoane pe strada si a devenit VIOLENT cu oamenii legii, in prezent el fiind internat in spital.

BARBATUL a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova, in noaptea de luni spre marti, la solicitarea tatalui sau, insa la scurt timp a fugit din spital, fiind recuperat de politisti in localitatea doljeana Sadova si transportat la spital, relateaza Mediafax.

Citeste si: AGRESORUL FIICEI LUI ADRIAN ENACHE, TRIMIS IN JUDECATA PENTRU TENTATIVA DE VIOL

Ulterior, marti dupa-amiaza, acesta a fugit din nou din spital si a mers la locuinta tataului sau, unde a izbucnit un conflict intre cei doi, barbatul lovindu-si tatal si plecand cu un cutit de bucatarie.

Pe strada, BARBATUL a mai lovit un vecin, apoi a fugit intr-un parc din Craiova, unde a agresat mai multe femei care stateau pe o banca si a AMENINTAT cu cutitul oamenii.

La fata locului s-au deplasat mai multi politisti care fusesera sesizati prin 112 de tatal barbatului.

La vederea oamenilor legii, barbatul a devenit violent, agentii folosind spray lacrimogen, apoi fiind nevoiti sa traga mai multe focuri de arma in plan vertical. Vazand insa ca barbatul continua sa fie violent si sa-i atace, politistii l-au IMPUSCAT in picioare.

Citeste si: VASLUI: SI-A UCIS UN COLEG DE SERVICIU CU UN BRICEAG

Ulterior, AGRESORUL a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova, unde a fost adus si barbatul atacat de acesta pe strada.

AGRESORUL se afla in evidentele medicilor ca avand probleme psihice.

Sursa foto: realitatea.md