Barbat impuscat in cap in zona Dorobanti din Capitala

Un barbat a fost impuscat in cap de o femeie, tragedia petrecandu-se in urma cu cateva zeci de minute in zona Dorobanti din Capitala. Conform Realitatea Tv, barbatul in varsta de 35 de ani a fost impuscat dupa o disputa in trafic.

Acesta a fost preluat de o ambulanta si transportat la spitalul de Urgenta Floreasca. Barbatul a fost impuscat in obrazul stang, acesta prezentand si numeroase arsuri in zona gatului si a fetei. Totul a pornit de la o disputa in trafic, o soferita tragand cu un pistol cu gaze sau cu bile asupra victimei.

Agresoarea, in varsta de aproximativ 25 de ani, este cautata in trafic de politisti deoarece aceasta a fugit de la locul incidentului. Totul s-a petrecut in dreptul pietei Dorobanti. Femeia pistolar a tras din masina in masina profitand de faptul ca atat ea, cat si victima aveau geamurile de la portiere coborate. Persoana care a apelat numarul de urgenta 112 este chiar sotia victimei care se afla alaturi de barbat in masina.

Politia rutiera a instituit mai multe filtre in traficul din Capitala pentru a da de urma soferitei pistolare care, potrivit ultimelor informatii, conduce un autoturism marca Opel Astra de culoare verde inchis cu numarul B-99-ZOD, datele fiind dezvaluite de sotia victimei jurnalistilor prezenti la locul incidentului.

Sursa foto: realitatea.net