BARBAT IMPUSCAT la BRASOV: AGRESORUL este fostul PRIMAR din comuna AUGUSTIN

Un BARBAT a fost IMPUSCAT de trei ori, duminica, in judetul BRASOV. AGRESORUL este JOZSEF TOKOS, fostul primar din comuna AUGUSTIN, informeaza postul Realitatea TV.

Conform anchetatorilor, incidentul a avut loc in jurul orei 17.00, dupa ce un BARBAT in varsta de 53 de ani, din comuna Augustin, ar fi intrat cu animalele pe un teren agricol, fostul primar al localitatii JOZSEF TOKOS  a tras asupra acestuia mai multe FOCURI cu un pistol cu bile de cauciuc, ranindu-l la picioare si la torace, noteaza Realitatea Tv.

Citeste si: GALATI: O femeie a fost impuscata de fostul sot

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Brasov, Liviu Naghi, a declarat, duminica seara, ca fostul primar JOZSEF TOKOS este audiat de politisti, urmand sa fie cercetat pentru uz de arma fara drept, iar in functie de starea de sanatate a victimei va fi stabilita si incadrarea celeilalte fapte. Totodata, fostului primar i-a fost ridicat si permisul de port-arma. In urma incidentului VICTIMA a ajuns la spital, fiind in stare stabila, informeaza Realitatea Tv.

La randul sau, procurorul Monica Munteanu de la Parchetul Tribunalului Brasov a precizat ca ancheta in acest caz va fi instrumentata de Parchetul Judecatoriei Rupea.

Sursa foto: jurnalul.ro