Barbat LOVIT MORTAL pe trecerea de pietoni. O fetita in STARE GRAVA

Un barbat A MURIT, iar o fetita in varsta de zece ani a ajuns in stare GRAVA la spital, joi dimineata, dupa ce au fost loviti de un autoturism pe o TRECERE DE PIETONI, in localitatea bacauana Cleja, pe Drumul National 2.

Potrivit politistilor bacauani, fetita si barbatul de 45 de ani traversau strada regulamentar, pe o trecere de pietoni din localitatea Cluja, fiind loviti violent de un autoturism.

Citeste si: SCAFANDRII CAUTA UN BARBAT CARE A FOST ARUNCAT IN LACUL PANTELIMON DE UN PRIETEN

In urma impactului, barbatul A MURIT pe loc, in timp ce fetita a fost RANITA GRAV, fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau.

“Starea copilei este una foarte GRAVA, in conditiile in care medicii, la o prima evaluare, au diagnosticat-o cu fractura parietala. Urmeaza si alte investigatii medicale, pronosticul fiind unul rezervat”, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al SJU Bacau, Mirela Romanet.

Politistii bacauani au intocmit DOSAR PENAL pe numele tanarului de 26 de ani aflat la volanul masinii care i-a accidentat pe cei doi pietoni, pentru UCIDERE DIN CULPA si VATAMARE CORPORALA din culpa.

A FILMAT UN ACCIDENT VIOLENT PE UN DRUM DIN TRANSILVANIA, APOI A EXCLAMAT: AM SCAPAT, AM SCAPAT! VIDEO